SPORTSKI PROGRAM

Sportski program Dječjeg vrtića NEMO dijelom će se integrirati u redoviti cjeloviti program, dijelom kroz dodatne aktivnosti, a dijelom ćemo ga organizirati kroz izvanvrtićke aktivnosti u suradnji sa sportskim objektima u gradu Zagrebu.

Dodatne sportske aktivnosti u okviru sportskog programa planiraju se provoditi kroz besplatnu plesno sportsku igraonicu za djecu od navršene 2 godine, kroz dinamičnije korištenje prirodnih oblika kretanja koji izuzetno povoljno djeluju na razvoj motorike djeteta starije jasličke dobi.

U vrtićkoj skupini  dodatne sportske aktivnosti u okviru sportskog programa planiraju se kroz UNIVERZALNU SPORTSKU ŠKOLU za djecu od 3 do polaska u školu.

Izvanvrtićke sportske  aktivnosti planiraju se ostvarivati u suradnji sa sportskim društvima kao vanjskim suradnicima Vrtića kroz skup aktivnosti rolanje, plivanje, klizanje, skijanje, jahanje, učenje vožnje bicikla bez pomoćnih kotača te učenje vožnje bicikla na poligonu s prometnim znakovima ovisno o interesu roditelja korisnika.